The Hike Kaapverdië

In het weekend van 20 oktober 2018 liepen tientallen mensen The Hike: een 24-uurs sponsorloop op Kaapverdië. In 24 uur liepen ze zoveel mogelijk kilometers als ze konden en met iedere stap maakten ze het verschil in het leven van kinderen die alle steun hard nodig hebben.

Tijdens The Hike zagen de deelnemers al het moois dat Sao Vicente te bieden heeft: uitgestrekte landschappen, de grillige kustlijn, uitdagende bergen en de pittoreske havenstad Mindelo. Ook zagen ze de armoede van Kaapverdië en maakten ze kennis met het werk van SOS Kinderdorpen voor kinderen die er anders alleen voor staan.

In totaal is er nu meer dan 103.000 euro opgehaald, maar doneren kan nog steeds op deze website! 

Heb je The Hike op Kaapverdië gemist, maar ben je enthousiast en had je graag meegedaan? Van 15 tot en met 17 november 2019 organiseren we The Hike in Ghana. Schrijf je in voor deze Hike en maak gebruik van de speciale early bird korting!

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 120.000 (86%)
Bekijk alle

The Hike op Kaapverdië was een groot succes. Verschillende deelnemers en teams haalden fantastische bedragen op om kinderen te helpen en een veilig thuis te geven. Nieuwsgierig? Bekijk hier hun acties. 

 

Bekijk alle

The Hike gaat door!

14-12-2018 | 16:25 The Hike Kaapverdië is een feit! Wat was het ontroerend om te zien hoe al die blauwe shirts één voor één over de finish kwamen. Met elkaar hebben de deelnemers meer dan € 103.000 bij elkaar gelopen voor de kinderen op Kaapverdië. The Hike is echter nog niet afgelopen… Het gaat door! En wel in Ghana. Tijdens The Hike Ghana loop je in augustus 2019, verdeeld over twee dagen, in 24 uur zoveel mogelijk kilometers voor kinderen die onze hulp hard nodig hebben. Samen met verschillende hikers ervaar je een indrukwekkende wandeling en overnacht je middenin de prachtige natuur. Heb jij zin in een geweldig avontuur in Afrika én wil je kinderen helpen die er anders alleen voor staan? Doe dan mee aan The Hike Ghana en haal € 1500 sponsorgeld op. Hiermee kan een kind een jaar lang liefdevol opgroeien in een SOS familie. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor The Hike Ghana en maak gebruik van de speciale early bird korting!
Lees meer
Bekijk alle
€ 35

Het Open Venster, tav L. Vicente

18-12-2018 | 14:21