Josca hiking for SOS kinderdorpen

Josca Van Herk
from €1,200 (121%)

"Helping one person will not change the whole world, but it will change the world for one person."

 

Al mijn hele leven is mij vanalles gegund.
Lieve, toegewijde ouders en zus, een gezellige familie en vrienden en collega's.
Altijd had ik mensen om me heen waarop ik kon bouwen, die mij steunden in moeilijke tijden en met wie ik lief en leed kon delen.
Ik mocht diverse studies volgen, kreeg een leuk huisje, een geweldige baan en het mooiste wat er is op deze wereld: een dochter.
En natuurlijk heb ik ook zo mijn struggles gekend (en die heb ik nog steeds), maar waar ik het vroeger nog (bijna) vanzelfsprekend vond dat ik zoveel geluk had in het leven, ben ik mij na de geboorte van Inez steeds meer gaan beseffen wat een lucky basterd(s) ik (wij) zijn.
Niet iedereen in het leven is zoveel moois gegund.

En met dat besef groeit met de jaren de gedachte, het gevoel, de behoefte, iets terug te willen doen. Aan de mensen om me heen, maar vooral aan mensen die niet zo 'lucky' zijn.
Maar de ideeën in mijn hoofd omzetten naar concrete, daadwerkelijk uitvoerbare plannen blijven vooralsnog uit.
Om die reden, maar om toch op een bepaalde manier mijn kracht in te zetten, heb ik mij eerder dus ingezet voor goede doelen als bijvoorbeeld de Roparun.

Dit jaar heeft mijn hart haar pijlen gericht op SOS kinderdorpen in Kaapverdië.
Want hoe is het mogelijk dat mijn dochter, die half Kaapverdiaans is, alles heeft wat haar hartje begeerd, maar er daar kindjes zijn die niet eens een dak boven het hoofd of een familie hebben die voor ze kunnen zorgen?!

Een kind zonder veilige omgeving, met een familie die van ze houdt, is een kind die opgroeit in angst. Met wantrouwen naar de wereld en naar zichzelf. Het is een kind dat nooit zal kunnen opgroeien naar een (gezond) volwassen mens.
En kinderen zijn de toekomst. Toch?

SOS kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dit doen ze door kwetsbare families te ondersteunen en door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.

En nu komen ze dus met dit initiatief, waarbij er geld ingezameld wordt voor de twee kinderdorpen op Sao Vicente.
Een initiatief dat ik wil steunen. Hopelijk met jullie hulp!

Vind je dit initiatief ook mooi en wil je SOS kinderdorpen graag steunen?
Klik dan op onderstaande link en sponsor mij, net als Lizandro van http://www.baziliopainting.nl (die mijn vliegticket mogelijk maakte), de bergen van Kaapverdië door!!

View all
€15 26-10-2018 | 20:24
€15 21-10-2018 | 11:22
€15 21-10-2018 | 09:07
€15 21-10-2018 | 07:24
€26 19-10-2018 | 07:09 Omdat Josca een superchick is die altijd voor mensen klaar staat!