Vliegen en verblijf

14-12-2018 | 16:08

The Hike vraagt naast voorpret ook om een aantal praktische voorbereidingen. Er moet een vlucht worden geregeld en een accommodatie geboekt. Voor iedereen die op het punt staat om op zoek te gaan naar de beste deals. Hier wat tips.

  • Wij hebben ondervonden dat vliegwinkel.nl en vliegtickets.nl TUI niet hebben opgenomen. TUI lijkt op dit moment wel de beste aanbiedingen te hebben voor vluchten. Check hen dus vooral!
  • Verblijf op Kaapverdië. Accommodatie bij de familie van Berkel is op dit moment volgeboekt. Maar bij Casa Tambor van de familie Beerens en de familie Molenaar kun je (op het moment dat we dit plaatsen) nog terecht.
  • Wellicht ken je Booking.com al. Hier zijn op dit moment nog genoeg mooie accommodaties te vinden. Wat je misschien nog niet weet. Als je jouw accommodatie via deze Booking.com link boekt, ontvangt SOS Kinderdorpen 7% van de reissom. Dit percentage wordt overigens niet bovenop de reissom gerekend. Booking.com draagt dit echt af.

We willen benadrukken dat SOS Kinderdorpen geen reisbureau is en dat we deze expertise graag overlaten aan de professionals op dit gebied. Maar omdat we er zelf ook mee te maken hebben, wilden we jullie onze tips niet onthouden.

Veel plezier en succes met de voorbereidingen voor alle deelnemers en als je nog twijfelt over deelname, gewoon doen! The Hike wordt fantastisch.