Aan de lijn met Matthijs en Marieke

14-12-2018 | 16:09

Je was voor even terug in Nederland. Waar heb je het meest van genoten?

Matthijs: ”Natuurlijk was dat het weerzien met vrienden en familie! Heel lastminute hebben we met een groep familie en vrienden een barbecue gehouden. Daarnaast was de zoute haring die ik aan de staart at ultiem en onvergetelijk :-). Marieke had het tijdens de afwezigheid van mij wel iets zwaarder omdat ze de zorg van onze twee jongsten alleen droeg. Ik geloof wel dat de dagen werden afgestreept dat ik er weer zou zijn ;-).”

En hebben jullie nog gouden werftips?

Matthijs en Marieke: “Iets waar je misschien niet zo snel aan denkt, is om bedrijven in je eigen netwerk te benaderen. Vraag de garage of de plaatselijke bakker om je te sponsoren. Voor bedrijven is een bedrag van €100 vaak makkelijker te geven dan voor een particulier. Zo heb je je sponsorgeld sneller bij elkaar. Wat mij in een vorige sponsorloop eens goed heeft geholpen is een sponsor aan te bieden om hun logo op jouw t-shirt te drukken! Nóg een gouden tip die meestal het nodige oplevert, is het organiseren van een sponsorloop op school.

En in het algemeen geldt: één grote actie levert meer op dan tien heel kleine. Succes iedereen en tot ziens op Sao Vicente!"